Уотфорд

Бен Фостър със страхотна постъпка! Спаси възрастен фен и се превърна в герой

Вратарят на Уотфорд Бен Фостър е помогнал на възрастен фен на отбора, който страда от деменция. 

 

80-годишният фен на английският тим е решил да се прибере пеша до дома си, тъй като колата му е била развалена. 

 

След нулевото равенство между Уотфорд и Кристъл Палас стражът шофирал, заедно с жена си и баща си, когато забелязали мъж да ходи по пътното платно.

 

Диор Ангъс сподели цялата история в Туитър: 

 

"Чичо ми беше на мач миналия уикенд. Той си купува сезонен пропуск вече цели 60 години. В момента е на 80-годишна възраст и страда от деменция, така че скоро няма да има възможност да посещава мачовете на Уотфорд. След като е напуснал стадиона, той е отишъл до колата си, но акумулаторът му е бил изтощен. Бог знае защо, но той е взел решението да се прибрере пеша, а домът му е на 16 км от стадиона. Чичо ми е тръгнал по този тъмен двулентов път и е паднал в една канавка. Една кола е отбила да му помогне. Бил е Бен Фостър с жена си и баща си. Те казаха, че са го видели малко преди това и са преценили, че нещо не е наред, защото той е вървял сам в нощта. Малко след това те са се върнали и са го намерили да лежи в канавката. Впоследствие са го закарали до вкъщи и са го изчистили от мръсотията. Също така са го попитали какво ще прави на Коледа и след това са му предложили да празнува с тях, ако ще бъде сам. Бен е казал, че ще му плати сезонната карта за следващия сезон, ако още има възможност да ходи на стадиона." 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK