Монтана

Монтана задържа дуо начело

Треньорският щаб в Монтана няма да претърпи промяна за пролетния дял. Начело на третия във Втора лига ще остане дуото Венци Иванов и Светлан Кондев. Двамата наследиха Владимир Иванов-Фугата и стабилизираха представянето. Монтана завърши есенния дял с 3 поредни успеха под ръководството на дуото, като мина през Литекс (1:0), Черноморец Бч (6:1) и съседите от Кариана (3:1). Така тимът от "Огоста" се настани на 3-та позиция и изглежда с добри шансове да атакува бараж за елита.

 

Напролет нападателят на Монтана Атанас Илиев пък ще се бори да излезе еднолично втори по попадения в шампионата. Той дели позицията с Тонислав Йорданов (Литекс), като двамата имат по 11 гола. Далеч напред е Андон Гущеров (фК ЦСКА 1948 Сф)' който има 24.

 

Никой друг освен Атанас Илиев пък не е вкарал повече от 3 пъти за Монтана. По толкова точни удари имат Айтов, Николай Цветков-Демона, Тони Тасев и Сергей Георгиев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK