Локомотив (ГО)

Локо (ГО) стартира на 6 януари, ще налага играчи от школата

Отборът на Локомотив (ГО) ще стартира подготовка на 6 януари, разкриха колегите от https://regnews.net/. 

 

Подготовката ще премине изцяло при домашни условия, като ще се изиграят шест контроли.

 

 

Трима основни състезатели от защитата вече не са част от отбора – Михаил Минков, Атанас Фиданин и Мартин Сандов. Интерес имаше и към Ивайло Тодоров, но клубът, а и самият футболист, са преценили, че е по-добре да се търси сериозен отбор за него след края на сезона.

 

 

Към отбора се присъединяват синовете на двама от треньорите в Школата на „Локомотив”. Георги – син на Живко Маминов, идва от Дряново, а от „Академик” (Св) идва Марин – синът на Илия Пендов. Сериозен шанс ще получи юношата Момчил Кузманов, който ще бъде налаган в основния състав по време на контролите. Клубът преговаря и с един-двама опитни футболисти със стаж в Първа лига, но до 6 януари едва ли ще има нови хора в отбора.

 

 

По време на подготовката „Локо” ще играе с два отбора от Първа лига – „Черно море” и „Дунав” (Рс). Останалите проверки са срещу „Ботев” (Гълъбово), „Лудогорец 2”, „Янтра” (Гб), „Литекс”.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK