Локомотив (Др)

Локомотив Дряново ще го има

Седмият в класирането на Северозападна Трета лига Локомотив (Дряново) ще стартира своята подготовка най-вероятно на 30-и януари. Това и други подробностите ще бъдат ясни на 6-и януари, когато ще се проведе среща на клубното ръководство със състезателите и треньорите. През есенния дял на шампионата отборът се представи добре, като не допусна загуба като домакин и направи силни срещи като гост.

 


В клуба ще има структурни промени, като на 6-и януари ще бъде обявен и новият старши треньор на отбора, информират от Локомотив. Досегашният наставник Петър Кръстев ще продължи кариерата си в друг тим. Прави се организация отборът да започне подготовка и да се надгради постигнатото през есенния полусезон."През новата 2020 година се надяваме да привлечем повече хора да помагат, имаме подкрепа от общината и вярваме, че ще имаме все повече поводи за гордост на зеления килим. Уверяваме всички привърженици на отбора, че отборът ще го има. През новата година ще въведем и нови неща в работата в ДЮШ и ще обърнем по-голямо внимание на подрастващите, които са един от основните приоритети", сподели президентът на Локомотив (Дряново) Николай Александров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK