Аржентина

"Меси е извънземно и заслужава да спечели трофей с Аржентина"

Бившият национал на Аржентина Хуан Пабло Сорин засипа с похвали сънародника си Лео Меси и коментира, че нападателят на Барселона заслужава да спечели трофей с фланелката на "гаучосите". 

 

"За мой късмет имах щастието да играя с Лео Меси. Той е извънземно! Няма начин да бъде спрян на терена. Меси пое реконструкцията в националния отбор от водеща роля и не искаше да развали нищо. После той разбра, както се случва с всички нас, когато пораснем, че тежестта на гласа му е огромна." 

 

"Надявам се, че той ще успее да спечели нещо с "гаучосите". Всички го заслужаваме. Мисля, че не само аржентинците, но всички фенове по света очакват той да вдигне трофей с националната фланелка." 

 

"Топката на терена сякаш принадлежи на Меси, той я притежава и знае, че може да направи най-сложното възможно нещо, което ще се окаже решаващо. Той няма нужда да крещи по терена или да прави огромни изявление. Всички виждат, на какво е способен на терена." 

 

"Да знаеш и да се чувстваш толкова важен фактор е огромна отговорност. Но най-трудното нещо е да задържиш това ниво и да си най-добрия толкова много години", каза ощо Сорин. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK