ЦСКА

Милош Крушчич: Искаме двама нови!

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред медиите преди заминаването на тима на лагер в Турция. 

 

"В Турция към нас ще се присъединят още двама футболисти. Енрике ще пристигне днес и ще започне тренировки на пълни обороти. Привличането на Ахмедов не означава, че ще се разделим с Али Соу. Ще бъде загуба за нас, ако го продадем. В днешния футбол всичко е възможно. Аз имам разговори с ръководство и няма такива неща. Не е в плана Али Соу да бъде продаден сега. Моето желание е той да остане в ЦСКА. И за него е добре той да продължи да вкарва за ЦСКА.

 

 

Имаме нужда от нови футболисти. Водят се преговори с някои. Имена не искам да казвам. Ще бъде добре тези трансфери да бъдат завършени. Имам нужда от максимум двама футболисти в атакуващ план. Не става въпрос за нападатели. Изоставаме от Лудогорец с 9 точки, но всичко може да стане. Възможен е обрат. Първият мач за новата година може да бъде определящ.

 

 

Най-важното за подготовката в Турция е да работим върху функционалното състояние на футболистите. Втората подготовка ще бъде повече работа върху тактиката и играта на отбора. Ще трябва да обиграваме отбора. Ще трябва да изчистим стила на игра, който искаме. Имаме достатъчно време до началото на втория дял от шампионата. Глупаво е да се подготвяме само и единствено за първия мач срещу Левски. Когато мачът приближи, ще мислим за него".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK