Витоша Бистрица

Новият треньор на Витоша (Бистрица): Ще ни бъде трудно да се спасим, но след това ще е сладко

Новият треньор на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори на първата тренировка на отбора за годината. Специалистът е оптимист, че "тигрите" няма да изпаднат от елита.

"Нашата задача е много тежка, но после ще е най-сладко, може би. Винаги е възможно да се спасим. Щом на теория е възможно, значи и на практика е така. Ще дадем всичко от себе си. Държа много на колектива и характера на играчите. Мисля, че ще се получат нещата", коментира Букарев.

"От 23 януари до 7 февруари сме в Анталия. Там ще имаме 4 контроли. В София пък ще изиграем една - срещу Струмска слава", добави новият треньор на Витоша.

"Привлякохме добри футболисти, разчитам да ни помогнат. Те са можещи играчи, и ако са здрави ще се получат нещата и ще играем по-добър футбол", каза още Букарев.

Припомняме, че към Витоша се присъединиха бившият вратар на Левски Николай Кръстев, братята Веселин и Йордан Миневи, както и Апостол Попов.  Нападателят Атанас Курдов също тренира с "тигрите".

Снимка: Новини 24/7

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK