Дреновец (Дреновец)

Хитът Дреновец започна подготовка с водосвет и двойно по-големи амбиции

Днес хитът на Северозападната Трета лига – ФК Дреновец даде старт на зимната си подготовка. Въпреки че е дебютант в аматьорския елит, тимът от видинското село демонстрира организация като професионален клуб. Точно в 14:30 часа всички се събраха на Спортен комплекс „Арена Дреновец“.

След около 5-минутен разговор между ръководството и отбора, архимандрит Гервасий, игумен на Добридолския манастир, отслужи водосвет за здраве на треньори, футболисти, шефовете им и феновете.
След тържествената част играещият треньор Александър Петров изведе за първа тренировка 25 футболисти, сред които бяха и новите попълнения. За ФК Дреновец повече няма да играят 19-годишният вратар Юлиян Весков, който ще продължи в Кариана (Ерден). Освободени са третият вратар Румен Маринов, Емил Любомиров и Деян Захариев, които влизаха предимно като резерви в мачовете от есенния полусезон. Селекцията продължава.

Утре всички футболисти ще преминат медицински прегледи. Подготовката ще протече в местни условия. Паралелно с тренировъчните занимания ще се проведат и осем приятелски срещи. В последната на 1 март ще бъде представен отборът за пролетния полусезон.

Контролите на ФК Дреновец
15 януари /сряда/ в Ерден: Кариана (Ерден) – Дреновец
25 януари /събота/: Балкан (Ботевград) – Дреновец
1 февруари /събота/ във Враца: Академия Ботев (Враца) – Дреновец
8 февруари /събота/ в Дреновец: Дреновец – Академия Ботев (Враца)
11 февруари /вторник/: Дреновец – Балкан (Ботевград)
15 февруари /събота/ в Монтана от 10:30 часа: Монтана U19 – Дреновец
22 февруари /събота/ в Пъстрина: Пъстрина (Монтана) – Дреновец
1 март /неделя/ в Дреновец: Дреновец – Вихър (Николово)

Допълнително ще се уточнява мястото на провеждането на срещите с Балкан (Ботевград).

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK