Родопа

Родопа стартира с група от 20 играчи

С група от 20 играчи, водени от старши треньора Юлиян Сюрджиев, Родопа Смолян, стартира своята подготовка за пролетния сезон на Трета лига – Югоизточна група.

 

 

Първата тренировка на зелено-белите се състоя на стадион „Смолян“.На този етап няма нови футболисти, като се очаква през седмицата в отбора да се завърне голмайсторът Георги Чакъров и евентуално Адриан Сюрджиев, който има вероятност да прекрати реферската си дейност. С отбора се раздели Ерик Смилянов, който през новия сезон ще играе в „Борислав“ Първомай.
„Основно ще разчитаме на местни футболисти, както и до сега. Знаем, че ни очаква тежка пролет. Благодаря на Община Смолян, както и на кмета Николай Мелемов, че продължава да помага на отбора“, коментира Юлиян Сюрджиев.
Както вече ви информирахме Родопа ще играе 4 контроли през тази подготовка.

 

 

Първата проверка е със Спартак Пловдив на 25 януари и ще се играе в града на тепетата, другите контроли са с Левски Карлово, Борислав и Димитровград.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK