Спартак (Варна)

Три поколения ще спасяват Спартак Варна

Ветерани и спортни деятели на Спартак Варна създадоха сдружение под мотото "Три поколения спартаклии да спасим родния клуб".

 

В сдружението личат имената на някои от най-емблематичните имена на клуба Иван Петров, Пламен Казаков, Енчо Недев, Митко Енчев, Кеворк Тахмисян и Божидар Ставрев. Сдружението изпрати и официална декларация до Община Варна и кмета на града с настояване да се помогне на клуба, който от началото на сезона е в зоната на изпадащите.
Освен това ще се предложи и формула за финансиране, ще сезира и съответните институции за извършване на финансова проверка на изхарчените средства.
Както знаем, в началото на годината бе свикано Общо събрание, на което ръководството под натиска на феновете подаде оставка. До началото на новото  общо събрание в началото на месец февруари ръководството ще продължи да изпълнява функциите си.
По този повод пред Football24.bg говори едно от големите имена на клуба Пламен Казаков. "Искаме да разберем какво се случва в клуба. Защо се стигна до тази ситуация. Тук става въпрос за 102 годишна история, за много футболни съдби, за хора, които да му служили вярно и етично", коментира Казаков пред Football24.bg.
ПЛАМЕН ТРЕНДАФИЛОВ

Пламен Трендафилов

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK