ЦСКА

Ал Ахли се отказа от Соу

Отборът на Ал Ахли се е отказал от нападателя на ЦСКА Али Соу.  Един от клубовете, които желаеха нападателя на ЦСКА-София, се е насочил към друг африканец, пише „Тема спорт“. Грандът от Кайро се е договорил с Paпид Виена за тарана Алиу Баджи. Той е на 22 г. от Сенегал. През този сезон е резерва в австрийския тим – вкарал е 3 гола в 16 срещи (765 минути). През миналия е реализирал 6 пъти в 16 шампионатни срещи. Преди това е бил част от шведския Юргорден. Според египетската медия kingfut.com Ал Ахли вече е сключил сделка с Рапид Виена и е парафирал договор с Баджи.

 

Клубът от Кайро искаше Али Coy, като в продължение на няколко дни водеше преговори с ЦСКА-София. Двете страни обаче не успяваха да се разберат за трансферната сума, макар в египетски медии да се твърдеше, че са си стиснали ръцете за 4 млн. евро. В крайна сметка египтяните са се отказали от Coy.

По-рано през седмицата армейците обявиха в официалния си сайт, че за нападателя са постъпили „три много силни оферти“, но приоритет пред ръководството е да задържи Coy. Показателно е, че гамбиецът вчера беше титуляр 6 първата контрола за годината.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK