Спартак (Плевен)

Агонията на Спартак (Плевен) продължава, отборът още не е започнал подготовка и е пред разпад

Футболният Спартак (Плевен) все още не е започнал зимната си подготовка. Това е поредното отлагане на старта след 8 януари. Тогава футболистите поискаха от ръководството да им изплати две заплати от заработените в края на миналата година. Заради неразрешените проблеми пропадна и провеждането на днешната контрола в Монтана с едноименния тим. Неприятната ситуация коментира старши треньорът Красимир Бислимов.

"Футболистите ни са твърди в искането си да получат поне по две заплати. Не мога да им се сърдя, защото семействата им разчитат на тях. С изтичането на януари ще станат четири месеца през които не сме получавали никакви пари. Надявам се ръководството да намери решение, защото пролетния полусезон на Втора лига започва на 15 февруари, а ние не правим нищо – тренировки, селекция … Съжалявам, че заради нашите проблеми проваляме и програмата на съперниците, какъвто е случая с контролата с Монтана“, заяви Бислимов.

Снимка: Инфо Плевен

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK