Ботев Пловдив

Пиргов иска още пари от Ботев (Пд)

Димитър Пиргов настоява за по-голямо увеличение на заплатата, за да подпише нов договор с Ботев (Пловдив). Защитникът е в групата на футболистите, с които клубът иска да се обвърже за по-дълго, но агентът му Милко Бански на този етап не може да постигне споразумение с Асен Караславов. Причината е, че 30-годишният играч, чийто връх в кариерата бе престоят в Левски, настоява за по-добри финансови условия, предвиждайки, че няма да има още много шансове за по-сериозно заработване. Няма да е изненада, ако в крайна сметка не се стигне до споразумение и Пиргов напусне през лятото като свободен агент.

 

“Жълто-черните” вече утвърдиха Кристиан Димитров, а Ферарио Спасов все по-смело налага и младия Станислав РаботовСтанислав Работов. В клуба е и Костадин Ничев, чийто договор също изтича през лятото и на този етап не е коментирано неговото удължаване.

 

 

Караславов държи по-бързо да уреди въпроса с преподписването. Той вече парафира нови споразумения с Лъчезар БалтановАлександър Тонев и тримата юноши - Работов, Стоименов и Димитър Тонев.

 

 

“Меридиан Мач”

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK