Левски

Ще излъчват на живо контролите на Левски

Контролите на Левски в Турция ще бъдат излъчени по телевизията. „Тема Спорт“ тврди, че проверките на сините в Алания ще бъдат предавани по Диема спорт.

 

Столичани ще заминат за южната ни съседка на 27 януари и ще останат там до 7 февруари. За втората част от подготовката са предвидени да се изиграят четири контроли.

 

 

През миналата седмица се направиха някои корекции по програмата на сините в турския курорт Алания. Първата контрола за тима ще се състои на 29 януари срещу арменския Пюник. На 1 февруари е предвидена проверка с австрийския гранд Рапид Виена, която ще замести предварително обявения спаринг със северномакедонския Македония Гьорче Петров. На 4 февруари Левски ще премери сили с юношеския национален тим Узбекистан до 19 години. Последната контрола в Алания е предвидена за 6 февруари, когато сините ще се изправят срещу украинския Олександрия.

 

 

На 7 февруари Левски се прибира в София. Все още не са ясни часовете на проверките, които ще бъдат обявени допълнително.

 

 

КОНТРОЛИТЕ НА ЛЕВСКИ

29 януари с Пюник (Армения)
1 февруари с Рапид Виена (Австрия)
4 февруари с Узбекистан U19
6 февруари с Олександрия (Украйна)

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK