Левски

Феновете на Левски: Оставка на Красен Кралев! Прекръстеният Литекс по-важен ли е от целия български футбол?

Една от фейбук групите за фенове на Левски поиска оставката на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Ето какво написаха от „Сектор Б“, без редакторска намеса:

 

 

"Типично по комунистически, Красен Крадлев се опитва да противопоставя и настройва големи маси хора едни срещу други, за да оправдае собствената си несъстоятелност и очевадна зависимост. Да го попитаме в негов стил – прекръстеният ФК Литекс по-важен ли е от целия български футбол, че разформировахте шампионата, за да ги вкарате незаконно в А група? Тирето толкова ли ви е важно, за да направите нагласен и предизвестен конкурс за ст. “Народна армия” и базата в Панчарево? Наистина ли трупата на Гриша Ганчев ви е толкова скъпа, че ще правите смесено публично-частно дружество с тях, за да им построите стадион насред централния парк на София в нарушение на КУП закони и нормативни уредби? За едни майка, а за други мащеха, а?

 

 

Съвестта ни не може да те търпи и секунда повече след скандалните, нагли и презрителни думи по адрес на Левски снощи и искаме НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на “министър” Кралев!"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK