Манчестър Юнайтед

Берба: Дори Меси и Роналдо не могат да оправят проблемите в Ман Юнайтед

Бившият футболист на Ман Юнайтед Димитър Бербатов коментира ситуацията в тима и заяви, че играчите вече нямат желание да играят на "Олд Трафорд". 

 

"Юнайтед продължава със своето пропадане, а когато започнеш, е трудно да спреш. Да, те спечелиха някои трофеи, но като цяло "червените дяволи" не са там, където всички искат да бъдат." 

 

"Лесно е да обвиняваш един човек и да го сочиш с пръст. Мисля, че Оле е човекът, който може да спре пропадането, но отборът трябва да свърши доста работа на трансферния пазар. Тъжното е, че в момента от Юнайтед трябва да убеждават играчите да подпишат с тях. В миналото, когато само кажеш имато "Ман Юнайтед" и футболистите питаха къде да подпишат." 

 

"Ако сега питате група от футболисти, къде искат да играят - в Ман Юнайтед или в другите големи клубове, то "Олд Трафорд" ще е последното място, на което ще искат да се озоват. Това е депресиращо." 

 

"Продължавам да чета за трансфера на Бруно Фернандес, но той не е магьосник. Наистина ли хората мислят, че ще дойде един играч и ще промени всичко?"

 

"Той е само един човек, нещата не работят по този начин. Това е отборна игра и не може да очакваш един футболист да промени всичко, дори да е Меси или Роналдо." 

 

"Понякога един добър футболист може да ти спечели даден мач, но в такава ситуация отборът трябва да се държи заедно", коментира Берба. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK