Левски

Левски взима трима при продажба на Ейолфсон

На “Герена” може и да обявиха край на селекцията, но според запознати “сините” не са казали последната дума на пазара. Особено, ако се стигне да продажба на защитника Холмар Ейолфсон. Ръководството ще иска да покаже, че прави всичко по силите си за отбора.

 

 

Така привличането на нов централен защитник за заместник на исландеца ще стане абсолютно задължително. В момента на “Герена” разполагат с трима играчи на този пост, но единият от тях е именно Холмар. Мнозина биха обвинили шефовете, че нямат право да се разделят с играч от неговата класа. През лятото обаче в Левски направиха показно с продажбата на Давиде Мариани и сега се надяват да повторят същата схема.

 

 

“Сините” се разделиха с швейцареца в момент, когато той бе лидер номер 1 на терена. В Левски обаче успяха да излязат на нула със селекцията с парите, които получиха за него.

Това може да се повтори и сега. Още повече, че на “Герена” имат набелязани три сериозни имена, които ще вдигнат драстично класата на отбора. Преговорите с тях са били временно стопирани, но наскоро е настъпил обрат.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK