Миньор Кюстендил (Кюстендил)

Миньор и Кюстендил не се победиха

Миньор и Кюстендил завършиха 1:1 в контролна среща, играна на отличния за сезона терен в Ковачевци. Освен двата гола зрителите видяха и три греди.
Перничани откриха резултата в 33-та минута, когато Даниел Гогов пресече пас в половината на съперника, напредна отляво и провря топката под тялото на вратаря Борислав Грудев.
Само 8 минути по-късно символичните гости изравниха. При опит за центриране отляво Мартин Газиев прехвърли Христо Петков и прати топката в обратния ъгъл. Малко по-късно Кюстендил можеше да поведе, но удар на Александър Александров отблизо попадна в десния дирек.
През втората част лидерът в класирането имаше надмощие, но не и късмет. В 70-та минута Борислав Будинов засече центриране отдясно с глава, но топката попадна в напречната греда. Малко след това рамката отново помогна на кюстендилци след шут на Томислав Павлов и рикошет в крак на бранител.
За днешната проверка Юрий Васев не можеше да разчита на двамата рожденици Калоян Йосифов и Димитър Савов, Йоан Маринов и двамата вратари Даниел Леонтиев и Алекс Георгиев.
Следващата проверка на Миньор е в събота срещу Марек отново в Ковачевци.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK