Ком (Берковица)

Тандем от ЦСКА поема Ком

Двама бивши треньори и съотборници в ЦСКА ще поемат третодивизионния Ком Берковица. Това са Антон Димитров-Пирожката и Христо Марашлиев. Те се разделиха с армейците през миналото лято, след като преди това дълго време работеха в школата. Пирожката и Марашлиев напуснаха след идването на португалския шеф на ДЮШ Пауло Кардосо.

 

В последните дни тандемът от ЦСКА е влязъл в преговори с президента на Ком Асен Стефанов и именно Димитров и Марашлиев ще са начело през пролетта. Те вече са били представени пред играчите на лагера в Петрич, който започна в края на миналата седмица. А дебютът им ще е утре срещу Миньор Перник в Петрич. Срещата е на култовия стадион "Цар Самуил". На 16-и Ком играе с Надежда Доброславци. Уредени са още спаринги с Бдин Видин на 22-ри и Вихър Николово на 29-и, когато ще е и представянето на тима.

 

Ком заема 10-о място от 14 участници в Северозападната Трета лига, но напролет ще гони подобрение в представянето и изкачване в класирането. Не е изключено към състава да се присъединят юноши на ЦСКА, които са работили в школата с Димитров и Марашлиев.

 

Двамата са родени през 1970 г., като са бивши съотборници в юношеските формации и в представителния отбор на ЦСКА в периода 1990-1992 г. Христо е син на Димитър Марашлиев, който е един от големите футболисти в историята на клуба и дългогодишен шеф на школата. Марашлиев-младши работеше като треньор в ДЮШ на ЦСКА от 2008 г. с малки прекъсвания. Димитров също дълги години отглеждаше младите таланти на червените. Най-обеща-ващият състезател на армейците в момента - Валентин Антов, прекара голяма част от престоя си в школата именно под ръководството на Антон Димитров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK