Нефтохимик

Спортният директор на Нефтохимик: Ще се целим високо през втория дял от първенството

Първенството на Втора лига се подновява тази събота (15 февруари). Първият съперник на Нефтохимик през пролетния дял от шампионата е отборът на Монтана. „Шейховете“ ще посрещнат северозападния тим на стадион „Efbet Арена Бургас“, в 12:00 ч. Ето какво каза спортният директор на Нефтохимик Недялко Москов за целите пред отбора преди старта на втория полусезон:

 

 

В събота подновяваме първенството. Момчетата са  мобилизирани и в добра физическа форма. Целите ни са ясни още от началото на сезона – да се затвърдим като конкурентноспособен участник във Втора лига и когато изградим отбор, готов за Първа лига, да атакуваме. Това изисква време и постоянство. Не може да стане за една година. Нямаме и такъв голям финансов ресурс. Постигнали сме напредък от началото на сезона до сега. Отборът има прогрес, оформя и собствен стил на игра. Смятам, че през втория дял от първенството това ще се види още по-ясно. Очаквам интересен полусезон, очаквам да покажем динамичен и атакуващ футбол и да радваме публиката. Сега сме на шесто място, т. е. до момента изпълняваме максимума от целите си, които са да сме от шесто до десето място. Не изключвам варианта и за по-добро класиране. Ще се целим високо, но и да не се получи, можем да извлечем само ползи. Най-важното е, че вече играем у дома. Това е допълнителен стимул за футболистите да дават най-доброто от себе си и за феновете да подкрепят повече отбора. Призовавам ги да идват на всички домакински мачове и очаквам мощна подкрепа в събота, срещу Монтана.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK