Спартак (Варна)

Феновете на Спартак (Вн) с нов жест към клуба

Привържениците на Спартак (Варна) направиха нов жест към любимия си отбор. Те се отказаха от организираната екскурзия за неделния мач с Хебър в Пазарджик и ще дарят събраните пари на клуба. Това съобщиха за "Петел" от Синдикат 12.

 

 

"Бяхме напълнили два автобуса, но предвид това, че нашият Спартак се нуждае спешно от финансова подкрепа, решихме да не пътуваме и да дарим събраните пари на клуба. Вероятно дарението ще е под членски внос", уточниха от Синдикат 12.

 


Това е втори жест на привържениците на "соколите" към клуба в рамките на 24 часа. Както е известно, вчера те помогнаха с лични средства за осигуряване на сумата от 10 000 лева, която ще позволи на тима да стартира в пролетния полусезон във Втора лига.

 


Ако парите не бяха събрани, Спартак преустановяваше участие във втория ешелон. От Синдикат 12 съобщиха още, че всеки петък ще се събират, за да обсъждат варианти за подпомагане на клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK