Беласица

Беласица се изправя срещу Рилецо утре

В събота, 15 февруари, на стадион "Цар Самуил", от 12.30 часа ще се играе контрола между отборите на Беласица и Рилски спортист. Със сигурност в този двубой няма да може да вземе участие новопривлеченият нападател Христо Спасов, който получи контузия по време на тренировка. Това ще бъде и последната проверка на ОФК Беласица.

Очертава се от новопривлечените чуждестранни и български футболисти да останат Ели Маркес, играещ помощник треньор и отговорник за селекцията, Мохамед Потчи, Матеус Казарото, Дауте Перейра, Иван Макриев, Венцислав Маламов и Христо Спасов. Окончателно броят футболисти и тези, на които ще се подготвят документите за картотекиране през следващата седмица пред ЗС на БФС ще стане ясен веднага след контролния мач  в събота.

Преди това официално ще бъдат обявени имената на футболистите, на които треньорът на Беласица Атанас Ласков ще разчита през пролетния дял на първенството на ЮЗ трета лига.

Вторият контролен мач ще бъде между отборите на Перун Кресна и тима от Банско. Наставникът на домакините Атанас Николов ще даде шанс на петимата нови, които поетапно се присъединиха към зимната подготовка на отбора. Веднага след тази контролна среща ще има яснота кои ще продължат да носят фланелката на мъжкия отбор на Перун, чиито документи ще бъдат подготвени за картотекиране пред ЗС на БФС пред следващата седмица. Тази среща ще бъде на градския стадион в Кресна от 11 часа.

Контролният мач между Места и Пирин Разлог ще се играе от 13 часа на стадиона в Хаджидимово. В него ще вземат участие новодошлите футболисти в отбора на Пирин. Веднага след това ще се уточни кои от тях ще дадат съгласието си да бъдат картотекирани за участие във втората част на първенството на ЮЗ трета лига.

Срещата Вихрен – Саса Каменица  Северна Македония ще се играе от 14 часа на стадиона в село Ново Делчево. Засега единствено за тази международна контрола е осигурена съдийска тройка в състав Благой Манов, асистенти Костадин Тановчев и Николай Попниколов-и тримата са в списъка на професионалните съдии и се ползват с добър авторитет.

Мъжкият отбор на ФК Кюстендил  домакинства на Септември Симитли в петък. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK