Лудогорец Интер

Лудогорец ще играе пред пълни трибуни срещу Интер, билетите за мача вече са на привършване

Лудогорец уведоми всички фенове, които ще гледат на живо срещата от 1/16-финалите в Лига Европа срещу Интер в четвъртък (20 февруари) от 19:55 ч., че билетите за двубоя са на привършване. Стадионът ще бъде отворен в 18:00 часа. Очакванията са на трибуните на "Хювефарма Арена" да присъстват около 11 хиляди фенове.

"Към момента са останали ограничено количество билети, които могат да бъдат закупени на клубната база. Поради огромния интерес към мача с Интер и очаквания пълен стадион, клубът призовава привържениците да не идват на стадиона в последния момент. Така ще бъде облекчен пропусквателния режим", написаха от Лудогорец. 

Още от съобщението:

ПФК Лудогорец препоръчва на феновете, чиито места са в сектор "Г" да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира към феновете с билети за сектор "Г" да не се смесват с потока от привърженици за сектори "В" и "Моци", което би затруднило сериозно пропусквателния режим на "Хювефарма Арена".

Клубът съобщава също така, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Напомняме, че според правилата за безопасност на посетителите в домакинските сектори няма да бъдат допускани посетители с фен артикули на противниковия отбор. Привържениците на Интер ще бъдат настанени в Сектор "А" на "Хювефарма арена", като полицията е определила паркинга на улица "Ветеринарна" и техникума по автотранспорт за техните превозни средства.

Официалната пресконференция на Лудогорец ще се проведе на 19 февруари (сряда) в 13,30 ч. в голямата зала зад Централна трибуна на "Хювефарма Арена". В нея участие ще вземат Павел Върба и Светослав Дяков. Последната тренировка на шампионите преди двубоя с испанския тим е в сряда в 18,00 ч. на клубната база.

Брифингът на Интер на 19 февруари с участието на треньора Антонио Конте започва в 19,00 ч. на "Хювефарма Арена".

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Хювефарма Арена" и на караваната с фен артикули на улица „Гаврил Кръстевич“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK