ЦСКА 1948 България

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов получи повиквателна за националния отбор на България

Националният селекционер Георги Дерменджиев е повикал вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов за контролата с Беларус на 26 февруари. "Червените" няма да правят спънки на стража, въпреки че датата не е от официалния календар на ФИФА. 

Ето цялото съобщение на клуба: 

ЦСКА получи повиквателна за своя вратар Даниел Наумов, който е поканен от националните селекционери за приятелската среща между първите тимове на България и Беларус в София (26 февруари). Армейският клуб няма да прави спънки на своя футболист в името интересите на българския футбол.

Датата не е от официалния календар на ФИФА, а по програма ЦСКА играе на следващия ден (27 февруари) ключов мач от Втора лига срещу третия Монтана. Това определено ще наруши подготовката на червените, тъй като Даниел е сред лидерите на тима ни. Но националният тим на България и класиране на европейски финали е над всичко.

В тази връзка изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов изпрати писмо до и.д. президента на БФК - г-н Михаил Касабов. В него клубът ни благодари за оказаната чест с Дани Наумов, потвърждава политиката си за развитие само на български футболисти и желае успех на националния тим в предстоящите баражи за Евро 2020.

Успех и на Дани! Вярваме, че скоро и други футболисти на ЦСКА ще получат признание в националните отбори".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK