Левски

Левски се разминал с оферти за трима

Чуждестранни клубове са оттеглили интереса си кьм трима играчи на Левски заради неяснотата около бъдещето на сините. Така една от възможностите за попълване на касата на "Герена" е пропаднала, съобщи Дарик радио. В момента сините се намират в трудна ситуация, след като босовете на клуба не са в България, а генералният спонсор, който е с блокирани смети, не успява да изпълнява поетите ангажименти. Заради това и от Левски бяха обявили, че има вариант да се разделят с част от футболистите си, за да вържат бюджета. По всичко обаче изглежда, че това няма да се случи, въпреки че у нас трансферният пазар затваря в края на месеца. В момента няма клуб, който да извади пари за играч, който хипотетично ще може да привлече без пари през лятото - това би се случило, ако ситуацията при столичани не се оправи. Сега оперативното ръководство на Левски трябва да продължи да търси други начини да вкара свежи средства в клуба.

 

От "Герена" пък обмислят възможността да пуснат по-рано в продажба билетите за 1/4-финала за Купата на България срещу Лудогорец. Сблъсъкът е на 5 март, четвъртък, от 19:00 часа на "Герена" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Шефовете на сините се надяват стадионът да бъде пълен до краен предел. Приходите пък ще бъдат използвани за плащане на заплати в клуба, футболистите в момента нямат неполучени месечни възнаграждения, но падежът за ново плащане е утре, 20 февруари. След дербито с ЦСКА изпълнителният директор Павел Колев изрази надежда, че те ще бъдат платени в срок. Предстои да видим дали това ще се случи. Още преди старта на сезона състезателите бяха уведомени за трудната ситуация, в която се намира клубът.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK