Лудогорец

Павел Върба: Не ни е страх от Интер

Наставникът на Лудогорец Павел Върба коментира предстоящия двубой на своя тим срещу Интер от Лига Европа. 

 

 

„Първо знаем, че ни чака много тежък мач с едни страхотен европейски отбор. Не искаме да му оставяме напълно ролята на фаворит и се надявам да бъдем активни на терена.Надявам се да изиграем добър мач. Имаме някои проблеми с някои играчи, но няма да можем да ги споделим с вас днес.Във вестниците и новините се пише всичко, но вярвам, че Интер ще подходи сериозно и ще извади оптимален състава. Мисля, че това е важен двубой за тях“.

 

 

„Няма нужда да ги мотивирам изобщо за утре, защото самото име на Интер е достатъчно мотивация. От друга страна, знам, че Лудогорец не се плаши от подобни съперници, така че сме готови.Аз винаги се старая върховата форма на отбора да е в най-правилния час на сезона. В мача във Враца видях, че се доближаваме до този момент и се надявам утре да покажем върховото ниво. Мисля, че сме готови за сензация.Чак да се плаша от звездите на Интер не бих казал. Имаме уважение, но ако ни е страх, то просто няма смисъл да излизаме“, завърши чешкият специалист.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK