Локомотив Пловдив

Локо (Пд) урежда трима нови накуп

Завръщането на Христо Крушарски от Аржентина е на път на бързо да реши проблемите около картотекирането на новите футболисти, които Бруно Акрапович одобри през зимата. Собственикът е дал инструкции да се действа по-решително и още днес в БФС се очаква да бъдат картокерани бразилецът с испански паспорт Лукас Салинас, който направи най-силно впечатление в контролите, Мирза Хасанбегович и Кенан Муслимович.

 

Случаят на атакуващия халф се усложни от опита на последния му клуб - тредовизионния португалски Сертанензе да вземе пари за него. Без да са имали договор със Салинас шефовете му настоявали „черно-белите“ да им преведат 10 000 евро. Агентът на техничаря е бил категоричен, че не се дължи нищо и е декларирал, че ако впоследствие по съдебен път португалците успеят да докажат основание за исканата сума, той лично щял да я плати. Лукас Салинас е гласен за позицията на отказалия се от футбола Георги Илиев. Интересното е, че и капитанът Димитър Илиев изрази надежда момчето да бъде уредено възможно по-бързо, защото имал качества да помогне в предни позиции.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK