Беласица

Надъхват футболистите на Беласица със завишени премии за победа над Оборище утре

Петима от новопривлечените в отбора на Беласица попаднаха в групата от 18 за мача в Панагюрище срещу  местния Оборище. Това са играещият помощник треньор Ели Маркес, Мохамед Потчи, Живко Димитров, Иван Макриев и Венцислав Маламов.

Всички те, плюс намиращите се в отлична форма сенегалец Жустино Мендес, Симеон Бояджиев, Любомир Граминов, Атанас Карачоров, Живко Димитров ,  капитана Марти Таушанов и играещият на ниво във всеки 
мач вратар Захари Димитров са предпоставка феновете от Комити, които ще подкрепят отбора в Панагюрище, да са оптимисти за положителен резултат на стадион Орчо Войвода срещу Оборище. Чест прави на ръководството на ОФК Беласица, че се съгласи да има лагер-сбор за този мач в Панагюрище, където се проведе и последната тренировка ден преди двубоя.

Лично управителят на клуба Венко Папалюгов ще наблюдава тази среща. Очаква се, както го  е правил и друг път през изминалото първенство, при успех за петричките футболисти да има допълнително финансово стимулиране. В момента отборът на Беласица е далеч по-силен от есента, което се видя много ясно по време на контролните срещи по време на зимната подготовка. Футболистите тренираха с настроение през седмицата и се очаква да се изнесе един много качествен и резултатен мач и да се докаже, че привличането на футболисти отвън е удачно.
 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK