Левски

Славиша дари пари за Левски

Бивш треньор на Левски показа, че този клуб наистина стои в сърцето му, както обичат да се бият в гърдите мнозина. Славиша Стоянович се включи в дарителската кампания за подпомагане на клуба и преведе известна сума. „Когато е нужно - трябва да се помага! Това е моето семейство“, коментира специалистът, който си тръгна от „Терена“ в началото на миналата година. Причина за това станаха преговорите, които водеше с федерацията на Латвия. И новото ръководство прецени, че е по-добре да се раздели с него. Иначе Стоянович бе при-бегнал до този ход заради известно забавяне на заплатите. „Надявам се, че скоро всичко ще бъде наред и феновете ще могат да гледат отново големи мачове и добра игра“, пожела той.

 

Иначе от Левски се похвалиха, че вече са събрали средства и за втората вноска за НАП, която предстои. До този момент на сметката има 288,149.63 лева.

 

Освен това от „Герена“ призоваха всички на трибуните за дербито със Славия на 1 март. Пълен стадион ще донесе приход от над 130 000 лева на клуба, а с тези средства ще бъдат чистени заплатите, които имат да получават играчите и служителите на клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK