Левски

Излишните в Левски не са един или двама

Видях, че някои играчи не стават за Левски, отсече треньорът на „сините“ Петър Хубчев във Варна. А, добро утро, биха казали мнозина. Те вече се обзалагат и кои са първите, които биха изгърмели, ако на „Герена“ не бяха с вързани ръце, защото там не бъка от кадри. Видя се и във Варна. Всеки картон и травма струва скъпо. „Ясно е, пак изгоряха малките - Юруков и Найденов“, отчитат феновете. И има доста доводи за това. Юруков не е сред любимците на Хубчев и това се вижда ясно. Младежкият национал бе замразен есента след домакинската загуба от Берое, защото на „Герена“ му приписаха изцяло вината за поне 2 гола на гостите. И до срещата във Варна бе традиционно 20-ти човек в групата. Затова, за да бъдем честни, никой няма право да го съди, след като не показвал, че разчита на него. Найденов пък е спорен като десен бек, а като ляв се видя, че е истинска катастрофа.

 

Липсва им опит, за да започнат да стават за Левски. Не са един или двама пък хората, които така и не видяха нищо в двама от легионерите, привлечени през лятото - Янис Каргас и Франко Мазурек. Гъркът го потвърди във Варна, където явно не бе в час. За Мазурек пък се твърди, че може и повече, но никой до този момент не го е видял. Да не говорим пък за Насиру Мохамед, който не може да стигне до титулярно място дори и в отсъствието на Станислав Иванов. Но дали са само те? Ами Тиам? В последните два мача е като кръпка в състава. Да не говорим пък за Паулиньо, който уж трябва да е звездата на отбора. Да прави разликата. Вместо това Левски играе всеки път с човек по-малко, както обичат да казват във футболните среди. Защото на фенове им е ясно, че Юруков и Найденов няма да решат мач. Но тези, които уж могат - не могат! Затова доста хора на „Герена“ трябва да се замислят върху усилията и жертвите, които правят феновете, за да може футболистите да си вземат заплатите.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK