Спортист - Своге

Борко Стойчев стана шеф на Спортист Своге

Игралият на два пъти в Левски бранител Борислав Стойчев е новият спортен директор на Спортист Своге. Носителят на Купата на България с Берое ще съвместява две длъжности в тима от Трета лига. Опитният защитник ще продължи да носи капитанската лента, тъй като целта пред тима остава завръщане в професионалния футбол.

 

Успоредно с това Стойчев ще отговаря за организацията, селекцията, както и ще помага на наставника Георги Станков. Това е първа подобна длъжност за 33-годишния играч. Все още не е ясно дали защитникът ще прекрати кариерата си след края на кампанията.

 

Рано е за такова решение, тъй като преди дни поех тази длъжност - обясни Стойчев. -Чувствам се във форма, мога да дам на отбора още. Времето ще покаже какво ще бъде най-правилното решение. Това е ново нещо за мен и ще трябва малко време". В класирането Спортист Своге е четвърти с 34 точки, на 8 от лидера Миньор Перник. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK