Левски

"Учи с Левски" се завръща

Ръководството на Левски разкри, че с първия домакински мач на "Герена" за 2020 г. се дава рестарт и на съвместната кампания с Тръст "Синя България", обърната изцяло към децата. 

 

 

"Учи с "Левски" се завръща за най-старото столично дерби. Точно преди мача със "Славия" в неделя, 1 март, ще си говорим за левскарския дух и идентичност и ролята на привържениците в историята на "синия" клуб, а специален гост ще бъде изпълнителният директор Павел Колев. В края на разговара пък всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от бранителя Холмар Ейолфсон.

 

 

И това не е всичко! Както досега, нашите партньори от издателство "ФЮТ" и изкусните сладкари от "Cakey Bakey" са подготвили специални изненади за най-малките.

 

 

Припомняме, че срещите са насочени към деца до 12 годишна възраст и ще протекат в рамките на до 45 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

 

 

Първото за 2020 година издание на "Учи с "Левски" ще стартира в неделя, 01.03, на "Герена". Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор "А" в 11.30 ч., където служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!

 

 

Елате на "Герена", за да учим и да се забавляваме заедно!

 

 

Само "Левски", пишат от клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK