ЦСКА 1948

От лидера във Втора лига ЦСКА 1948 призоваха всички българи да бъдат дисциплинирани

Лидерът във Втора лига ЦСКА 1948 призова феновете на "червените" и всички българи да бъдат дисциплинирани и отговорни, защото това е единственият начин да бъде спрян коронавирусът.

"Скъпи приятели,

от вчера България е в извънредно положение. Със сигурност ни предстоят нелеки дни, но именно тук е момента да бъдем мъдри. Нека всички предприемем необходимите действия и мерки за това да запазим себе си и околните около нас.

Много е важно да бъдем дисциплинирани и отговорни. Това е единственият начин да спрем разпространението на коварния вирус.

Още във вторник разпуснахме ДЮШ на клуба, като ще бъде така до момента, в който се гарантира здравето на децата. Мъжкият отбор е с индивидуална програма за всеки футболист и ще бъдат следени. Да се надяваме самоконтролът и професионализмът у всеки наш играч да бъдат на лице. Отборът ще бъде отново събран в момента, в който имаме яснота от БФС за предстоящите събития.

В момента е важно както самите нас да запазим здрави, така да успеем да запазим жив и ЦСКА в този труден период, пред който се изправя цялата икономика на България", написаха от клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK