ОФК Бдин 1923 (Видин)

Бдин (Видин) избра ново ръководство

Тотално закъсалият Бдин /предпоследен в класирането на Северозападна Трета лига с едва 7 точки/ проведе Общо събрание.

Основните точки в дневния ред бяха: освобождаване на досегашния Управителен съвет с председател Павел Петров и избор на ново ръководство. Освен това бе взето решение броят на членовете на новия УС да се намали от девет на трима.

След като бе приета оставката на старото ръководство за председател на новия УС беше избран една от легендите на видинския футбол Йордан Петков. Заедно с него в новото ръководство влизат строителния бизнесмен Жоро Василев /бивш президент на Бдин/ и Стефан Филаретов, спонсорирал ФК Партизани /Макреш/.

Мартин Методиев остава старши треньор на мъжкия тим на Бдин, а Павел Павлов продължава работата си като наставник на юношите старша възраст и формацията U15. Голямо разочарование у родителите на децата е предизвикало напускането на отговарящият за всичко в клуба през миналата година Пламен Петков – треньор на селекциите Футбол 5, Футбол 7 и администратор на Бдин.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK