Спартак (Варна)

Нападател разтрогна със Спартак (Варна)

30-годишният Рангел Абушев,който има кариера с екипите на Локомотив Пловдив, ЦСКА,Славия и Берое, разтрогна с последния си тим до този момент Спартак Варна по взаимно съгласие. Ето какво сподели и опитният нападател пред football24.bg:

 

 

 

"Мисля,че това беше най-разумното решение с оглед на създалата се ситуация в страната.Прибирам се със семейството си в Пловдив.От друга страна с моите възнаграждения,които получавам, ще помогна на клуба,който в във тежко финансово състояние да спести някои разходи.Спартак беше с добро отношение и уважение към мен.За съжаление заради контузии в различен период от време не успях да покажа пълния си потенциал.Но в срещите,в които бях здрав,мисля,че показах добри  игри, и като лидер помогнах на младите играчи да се развият.Искам да пожелая на всички от клуба здраве и дано час по скоро се завърне там, където му е мястото-в Първа лига".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK