Левски

На Герена в битка за вноската за май

В Левски отчетоха още един проблем освен заплатите. Това е вноската към НАП за месец май. До този момент феновете успяха да съберат парите, които да бъдат внесени в хазната за март и април. „Клубът има ангажимент към държавата. Искаме да спазваме всички правила“, обяви Милен Желев, който е мениджър по продажбите на билети и артикули. „Регистрираме сериозни печалби и дарения. Готвим се за най-лошия вариант - мачове без публика. При това положение трябва да намерим алтернатива за получаването на приходи“, продължи той пред „България он ер. Според Желев „сините“ губят между 50 000 и 200 000 лева от липсата на мачове.

 

Феновете на Левски, които следят на живо потока към да-рителските сметки, признаха че в момента има сериозен застой. „От 17 март до неделя са пратени 300 SMS-a, което е нищо в сравнение с предишните дни, но е нормално. Все пак в тези дни на всички ни е трудно. Въпреки това прави впечатление, че даренията продължават. Трябва да отчетем също, че от чужбина идва по около 100 лева на ден“, заяви Даниел Стрезов за „Меридиан Мач“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK