Берое

Берое: Ще има напускащи

Спортният диектор на Берое Валентин Грудев не изключи да има напускащи през лятото. Причината е, че на доста футболисти тогава им изтичат договорите. Шефът коментира пред "Тема Спорт" последните събития и случващото се в тима.

 

"За нас е радващо, че ще сме в пълен състав. Контузените преди време Александър Василев, Карлос Охене и Зоран Йосипович ще са готови за евентуалното подновяване на първенството през май. Същото се отнася и за претърпелия неотдавна операция от херния български национал Александър Цветков. И той ще може да се появи на терена. До последния възможен момент ще гоним шестото място, за което останахме да спорим ние и Черно море. Който от двата тима е по-достоен, той ще го заеме. Освен добрата подготовка, дълбочината в съставите е другият фактор, който ще определи класирането. Вярвам във възможностите на нашите състезатели. Те ще направят всичко възможно за изпълнение на целите,", заяви Грудев. Той допълни, че и седмото място също ще предизвика ожесточени битки между няколко тимове, защото при доиграване на цялото прървенство, ще даде възможност за плейоф за Европа.

 

 

"Берое или Черно море (който от тях остане извън шестицата), Ботев Пловдив и Арда на първо четене са съставите с потенциал за седмата позиция. Така че и за нея ще има напрегнати сблъсъци на терена. Хубаво е, че първенството ще продължи. В него има да се изиграят още много мачове".

 

Шефът хвърли яснота по темата за селекцията под Аязмото. "Наясно сме, че има редица наши състезатели, чиито договори с клуба изтичат. Вече сме в разговори с тези от тях, чиито контрактите смятаме да подновим, факт са първите ни летни попълнения -защитникът Джунейт Али и халфът Радослав Апостолов от Нефтохимик. Ще имаме още нови. Те ще са както от вътрешния, така и от външния пазар. Със сигурност ще има и напускащи", добави бившият вратар.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK