Хлеб: Може би Меси и Роналдо ще дойдат да играят в Беларус

Бившият футболист на Барселона и Арсенал Александър Хлеб коментира ситуацията в Беларус. 

 

Както е известно, футболното първенство на страната не е прекратено, като дори се играе пред публика. 

 

Новият сезон започна в четвъртък - два дни, след като УЕФА реши да отложи Евро 2020 с една година заради пандемията от COVID-19. 

 

"В монента целият свят гледа мачовете от Беларус. Когато НХЛ прекрати сезона, много хокеисти отидоха в Русия, за да играят. Може би Лионел Меси и Кристиано Роналдо могат да дойдат в Беларус, за да продължат да играят", коментира Хлеб. 

 

"Това е единственото място в Европа, където можеш да играеш футбол. Тогава поне хората в Беларус ще бъдат много щастливи." 

 

"Тук в Беларус сякаш никой не го интересува ситуацията с коронавируса. Това е невероятно. Може би след 1-2 седмици и тук първенството ще бъде прекратено. Може би президентът ни просто изчаква да види как ще се развие ситуацията." 

 

"Всички знаем какво се случва в Италия и Испания. Нещата не изглеждат добре. Но администрацията на президента на нашата страна смята, че ситуацията не е толкова екстремна, колкото се представя в новините. Много студенти и млади хора са на същото мнение. Аз си стоя вкъщи заедно със семейството ми, но, когато изляза, виждам, че всички улици и ресторанти са пълни." 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK