ФК Кюстендил (Кюстендил)

Треньорът на Кюстендил: Не съм раздавал програми, първо трябва да видим какво ще стане

Треньорът на третодивизиония ФК Кюстендил Николай Николов - Чезето коментира ситуацията в отбора в условията на карантината заради COVID-19.

 

 

„След мача ни от 20-ия кръг срещу Надежда Доброславци разпуснах моите играчи съгласно издадена заповед за почивка до 29 март. В последствие излезе ново разпореждане на футболната централа – до 13 април. Не съм раздавал никакви програми на футболистите. Чувам и чета, че мои колеги поддържат връзка със своите футболисти. Последните заявяват, че се готвят индивидуално и т.н. Искам да попитам колко футболисти имат колела, фитнес уреди и големи парцели у дома, за да ги използват за тренировки. За каква кондиция става дума? Програма се дава за определен период от време, но при условие, че има яснота кога ще се завърнем на футболните терени.На този етап няма никаква яснота кога ще продължи пролетния дял от първенството . След седмия почивен ден се обезмисля целия тренировъчен процес. Но това е  само мое виждане. Нека на този етап да изпълним указанията на централния оперативен щаб и заповедите по техни указания за запазване здравето на всички“, добави Чезето.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK