Ливърпул Манчестър Сити

Ще анулират ли сезона във Висшата лига?

Авторитетното издание The Athletic разкри, че все повече клубове имат желание настоящият сезон във Висшата лига да бъде отменен. 

 

Миналата седмица на официална среща ръководството на Висшата лига, клубовете, Футболната асоциация и други отговорни органи взеха решение сезонът да бъде довършен, но кризата с пандемията от коронавирус става все по-мащабна и голяма част от босовете ще поискат анулиране на сезона на следващата среща на 3 април. 

 

"Надяваме се ситуацията да се промени до срещата ни, но нещата не изглеждат добре. Напълно ясно е какво ще стане. Това е световна пандемия. Трябва да започнем нов сезон и така ще има най-малко губещи. Разбира се, най-ощетен ще е тимът на Ливърпул, но ако погледнем цялостната картина, това наистина няма значение в момента", коментира висш ръководител от отбор от елита пред The Athletic.

 

"Вярвам, че ще е грешно да подновим първенството. В момента сме по-малковажни от един шофьор-доставчик на храна. Ние ръководим просто една игра", е коментирал друг собственик през иданието. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK