Кариана (Ерден)

Веско Великов пред F24: Прекъсването и ситуацията в страната няма да се отразят негативно на Кариана във финансово отношение

Треньорът на Кариана (Ерден) Веселин Великов бе категоричен в мнението си, че дори и да продължи по-дълго време извънредното положение и прекъсването на първенството това няма да се отрази зле финансово на отбора.

Известно е, че босът на ерденчани Милан Йосифов има сериозен бизнес с колбаси и отборът носи името на неговата фирма, като към днешна дата неговата работа върви добре с оглед на нуждите на крайния потребител.

"По времето през което не тренираме ще взимаме по 60% от заплатите, но това е нормално, тъй като все пак не можем да изпълняваме тренировъчните си задължения. Това ще бъде от началото на април. Нашият президент ни е дал пълни заплати за този месец. Всички тези неща няма да се отразят финансово на отбора в дългосрочен план, тъй като нашият благодетел Милан Йосифов има сериозен бизнес, който не е засегнат през този период. Когато подновим тренировки, тогава нещата ще си дойдат на мястото и момчетата ще си взимат пълните възнаграждения", коментира той пред Football24.bg.

"Ситуацията е неприятна, но каквато е за нас, така е и за всички други. Честно да ви кажа силно се надявам първенството да се доиграе по някакъв начин. Бяхме пуснали момчетата в почивка до края на март месец, но сега удължаваме срока до 20-и април".

"Надеждите са ни, че нещата ще се пооправят през следващите седмици и ще можем да си вършим задълженията по нормалния начин. Разбира се, че това прекъсване не бе в добър момент за нас. Знаете, че тъкмо натрупахме няколко победи и отборът бе в подем".

"Кариана има добър потенциал и мисля, че все още можем да покажем още по-добри неща на терена. Надявам се това да се случи за в бъдеще". 

"Мисля, че със сигурност тази епидемия ще се отрази негативно на футбола и ще има отбори, които ще бъдат засегнати. Знаете, че доста клубове разчитат все пак на общински пари. За наша радост при нас нещата стоят по друг начин". 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK