Миньор 1919 (Перник)

Славчо Павлов пред Football24.bg: Ще се съобразим с всяко решение на БФС, готови сме да доиграем сезона и да завършиме първи

От Миньор (Перник) чакат решение на футболния съюз за това дали първенството ще се подновява или не.

Със сигурност при евентуално оставяне на крайното класиране, както е към момента, ще има доста недоволни в Югозападната Трета лига.

Там ситуацията е доста инфарктна. Миньор е лидер и има мач повече от Септември (Симитли), който е само с точка по-малко зад гърба и е втори. 

От друга страна със шанс за първото място са Спортист (Своге) и Вихрен (Сандански) също, а и петият Оборище също има теоритични шансове за краен победител.

"Ситуацията в момента е такава, че чакаме да видим какво решение ще вземе БФС. Момчетата са разпуснати и си тренират в домашни условия. Правят го по програма и се стараят да не губят форма. При всички случаи това прекъсване ще се отрази на физическото им състояние, разбира се, тъй като си е друго да се проведе колективна тренировка", обяви спортният директор на "чуковете" Славчо Павлов пред Football24.bg.

"Ние сме готови да се съобразим с всяко едно решение на футболната централа. Не се притесняваме да доиграем сезона. Ако пък се наложи той да не се доиграе няма да имаме друг избор. Не ни е страх, че ще си загубим първото място, ако го доиграем, напротив. Уверени сме във възможностите си. Толкова кръгове вече сме на върха. Мисля, че можем да го удържим до самия край"

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK