Славия

Славия окуражи децата от школата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и директорът на ДЮШ на Ангел Славков окуражиха децата и юношите от академията на клуба в трудната ситуация в страната заради коронавируса. Те направиха специално обръщение към младите таланти.

 

„Скъпи деца, изминаха повече от 2 седмици, откакто не сме заедно. Искаме да знаете, че непрекъснато мислим за вас. Стадионът в кв. „Овча Купел“ опустя без вашия смях и вашата жизнерадост. 

 

Знаем, че ви е много трудно, защото вие сте научени на труд и сте отдадени на любимата ви игра футбол. Но сега по-важно е да запазим вашето здраве, както и здравето на вашите родители и близки. 

 

 

Благодарим ви, че отново сте дисциплинирани и спазвате разпоредбите на нашето правителство. Благодарим ви, че сте истински професионалисти и изпълнявате зададените задачи от вашите треньори, че l връщате стотици клипо-1 ве, които дават възможност на нашия екип да контролира процеса на вашето развитие и да се опитва да ви усъвършенства, дори на този етап в домашни условия. Мислете позитивно, времето е пред вас. Знайте, че много ви обичаме и помнете нашия девиз „Труд - постоянство - търпение“, написаха Стефанов и Славков.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK