Дунав

Наставникът на Дунав: Общината няма да остави отбора!

Наставникът на Дунав (Русе) Людмил Киров коментира пред Novapress.bg за ситуацията в първенството, както и дали има паника в Русе заради COVID-19.
 

 

 

„За съжаление не мога нищо да ви кажа. Преди няколко дни говорих и с ваши колеги. Ние сме с вързани ръце в момента и нищо не можем да направим. Да, несъмнено тази неблагоприятна ситуация ще се отрази не само на нормалния човек, но и на спорта като цяло. В частност на футбола. Все още не сме взели парите от Община Русе, но вярвам, че управляващите града няма да ни оставят така и ще помагат на отбора, както са го правили до момента“, коментира той .
 

 

 

 

„Всеки треньор си има различно мнение за това дали да има първенство, дали да няма. От УЕФА обаче казаха вчера, че първенствата трябва да се доиграят по един или друг начин, така че просто ни остава да се надяваме, че това нещо ще отмине“.
 

 

 

„Ситуацията е доста динамична с всеки изминал ден и не се вижда кога това ще се случи. В Русе засега всичко е спокойно. Да, има един заразен човек и това излезе официално, но все пак градът е много голям. Можем само да се надяваме, че тези, които са контактували с него, ще спазват карантина, така че заразата да не плъзне.
 

 

 

„Хубавото е, че няма хора по улиците и като цяло жителите на града осъзнават колко сериозна е опасността от това нещо. Аз лично гледам да бъда оптимист. Мисля, че ако всички спазваме стриктно условията по време на тази епидемия, и това нещо ще отмине“
 

 

 

„Дай Боже да е час по-скоро, за да може хората да започнат да работят, бизнесът също да работи, а да имаме и футбол“.
 

 

„Дали има обсъждане за намаления на заплатите при нас? Все още това не е обсъждано, но вярвам, че ако се стигне до там момчетата ще влязат в положение. Ние треньорите лично ще говорим с тях, ако това стане на дневен ред. Мисля, че няма да има проблем“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK