ЦСКА

ЦСКА чака оценка на играчите и емблемата

ЦСКА чака оценка на играчите и емблемата, която клубът придоби за над 8 000 000 лева, за да стане ясно каква сума ще се апортира към смесеното дружество с държавата, което ще строи новия стадион на мястото на „Армията“. Това разкри един от собствениците на „червените“ Юлиян Инджов. Припомняме, че стадион „Българска армия“ и прилежащите площи са оценени на обща стойност 32 274 900 лева.

 

„След като определените от съда хора са оценили стадион „Българска армия“, сега предстои да се направи същото и с ЦСКА. Това означава, че трябва да се оцени стойността на футболистите и емблемата на клуба, която ние придобихме. Не може аз и г-н Ганчев да определяме колко пари ще дадем. Говорим за ЦСКА, а не за частно дружество. Трябва да се оцени клубът и в зависимост от това - тези пари да бъдат апор-тирани към смесеното търговско дружество „Спортни имоти Българска армия“ АД“, заяви Инджов пред „Гонг“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK