ЦСКА

ЦСКА с три мишени в елита

ЦСКА вече е набелязал първостепенните си трансферни цели през лятото, твърди сигурен източник от „Армията“. „Червените“ сменят политиката и се очаква да наблегнат на млади български попълнения, за да избягат от високите заплати на чужденците. Към днешна дата най-сериозен е интересът на „червените“ към трима футболисти от Първа лига. Това са младите звезди на Черно море Виктор Попов и Мартин Минчев и талантът от Ботев (Пд) Станислав Шопов. От лагера на „червените“ твърдят, че ще направят всичко възможно, за да ги вземат на„Армията“, ако не всичките - то поне един или двама от тях.

 

Трансферите на тримата ще се осъществят трудно, защото те имат договори с клубовете си и ЦСКА ще трябва да плаща за правата им. Очаква се "червените“ да атакуват Черно море и Ботев (Пд) за Попов, Минчев и Шопов със солидни клаузи в договорите, според които бившите им клубове да задържат двуцифрен процент от правата им при евентуална бъдеща продажба.

 

Припомняме, че Мартин Минчев беше основна цел на ЦСКА и преди началото на сезона, но тогава до сделка не се стигна.

 

Самият футболист има интерес да премине на „Армията“. 

 

Виктор Попов пък е отличен вариант за запълване на най-голямата дупка при „червените“ през сезона - позицията на десния бек. 20-годишният играч вече е със статута на национал, а изявите му от началото на сезона са на много високо ниво. Интересно е да се припомни, че звездата на Виктор Попов изгря именно на, Армията“, където той игра брилянтно за победата на Черно море над ЦСКА с 3:1 в началото на сезона.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK