Славия

Данаил Бачков: Всички да последват Славия

Данаил Бачков призова родните клубове да последват примера на Славия и да налагат млади българи. Бачков е бивш футболист на Локо Пловдив, Левски, Черно море, Родопа Смолян и Спортист Своге. Има 3 мача за националния отбор. Работи като треньор 8 години в школата на Миньор Перник, после в мъжкия отбор на Беласица Петрич, а в момента е начело на Левски Карлово (Югоизточна Трета лига). Той коментира ситуацията в страната и как трябва да се действа след кризата.

 

 

"Много ми е трудно и тежко без футбол. Всеки ден далеч от стадиона е мъчителен и не мога да свикна, но трябва да се съобразяваме със ситуацията и да се молим всичко да приключи по-бързо. Мисля, че след кризата повечето отбори трябва да последват примера на Славия, да погледнат към школите си и да започнат да налагат млади български талантливи футболисти, а такива има със сигурност. Безспорно кризата ще удари много сериозно повечето отбори! Хората, които застанат начело на футбола ни, трябва сериозно да помислят как да се помогне на клубовете и най-вече на аматьорски-те, защото там положението ще бъде най-тежко. Много вероятно е не малко отбори от Трета лига да изчезнат от футболната карта!", сподели Бачков пред evima.bg.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK