Етър Велико Търново

Етър отново опровергава слухове

Някои медии отново „извадиха” „Етър” от Първа лига, заедно с отборите на „Царско село” и „Дунав”. Новината се появи в заглавие на материали, като се цитират „различни източници”, според които „единственият клуб в България, където не са намалили заплатите е „Пирин“ (Благоевград). Там дори стягат селекция за елита, защото се очаква през лятото три отбора от „А“ група да се откажат, дори и да запазят мястото си. Според различни източници става въпрос за „Дунав“, „Етър“ и дори „Царско село“.”

 

„Няма такова нещо”, коментира председателят на Управителния съвет на „Етър” и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев. „Днес имахме среща с представители на клуба, водим разговори с представители на футболистите. Напълно реално е с оглед на сегашната ситуация в страната и по света да има намаляване на възнагражденията, но това е във всички клубове. Отказване на „Етър” от елита никога не е стояло на дневен ред”, заяви проф. Георги Камарашев.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK