ЦСКА 1948

Прочут фен готви без пари за бедните

В кауза за помощ на бедните по време на тежката за всички нас карантина се включи прочутият фен на ЦСКА Васил Бурановски, известен повече като Васо Пожарната. Той сключи договор с общината да готви абсолютно безплатно за 30 души всеки делничен ден.
Хората на Йорданка Фандъкова разпределят порциите на крайно нуждаещи се .Отзивите на уменията на бат Васо, който е ненадминат майстор на пържените кюфтетата и не само, са фантастични.
Собственикът на заведението за обедно хранене "Бялата къща" ще готви един месец безплатно според договорката с общината. С пари за купуването на продукти помага друг известен фен на ЦСКА 1948, но последният държи да остане в тайна.
Пожарната и други привърженици на червените от Втора лига готвят голяма изненада за Великден! Те ще обявят в понеделник благородната инициатива, която е без аналог от началото на пандемията.
"Просто ми дойде отвътре и реших да помогна. Аз съм от хората, които приемат сериозно епидемията и одобряват строгите мерки на държавата. Вместо да ги коментираме, нека всеки помогне с каквото може", сподели Пожарната, докато готвеше с престилка и шапка на другата си голяма футболна любов - Ливърпул.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK