Царско село

Помощник поема Царско село

Ръководството на Царско село обмисля варианта да доиграе сезона без старши треньор. Както е известно, преди дни новакът в елита изненадващо се раздели с наставника Никола Спасов. Двете страни прекратиха договора по взаимно съгласие. Така в момента "царете" са без старши треньор. При подновяване на шампионата тази роля ще изпълнява асистентът на Спасов - Владимир Вутов. Основният проблем при него е, че няма ПРО лиценз и ще трябва да се търси човек с тапия за щаба. Ръководството на Царско село е преценило, че за момента няма смисъл да се назначава наставник за постоянно, което само ще донесе разходи при очертаващата се криза. Очаква се това да се случи за следващия сезон. Царете" вече са провели разговори с двама млади специалисти, но ще изчакат да видят решението на БФС за довършването на шампионата.

 

 

"Нямаме намерение да се отказваме от участие в шампионата. Напротив - продължаваме с пълна сила. Както в повечето клубове в България, и при нас има намаление на заплатите, но това е нормално в тази обстановка. Очаквам скоро да имаме нов треньор. Имаме идея, но не искам да коментирам подробно този въпрос", заяви изпълнителният директор Иво Андреевски.

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK